De relatievaardigheden test

Heb jij mindere relaties dan je zou willen hebben? Wil je weten waar je staat qua de vaardigheden die nodig zijn om relaties op te bouwen etc?

De lijst met 49 vragen is samengesteld om je te helpen bij het identificeren van de vaardigheden die je het meest mist. De meeste mensen hebben wel wat vaardigheden waar aan gewerkt kan worden. En dat is helemaal prima. Feit dat jij de durf en moed hebt om dit te erkennen, stelt je in de gelegenheid om er iets aan te doen. Neem de tijd bij het invullen van de lijst. 

Als je klaar bent, krijg jij je resultaten direct in een mail gepresenteerd. Daarnaast geven we je een gratis account op dit platform, zodat je ook direct aan de slag kunt met het herstellen, verbeteren en leuk houden van jouw relatie(s).  

De GRATIS relatievaardigheden test

Dé vragenlijst over het herstellen, onderhouden en laten groeien van relatie(s).

Stap 1 van 7

Neem de tijd. Wees zo eerlijk mogelijk, en bedenk hoe je je meestal gedraagt, voelt, en hoe je meestal denkt.
1 Ik ben me bewust van mijn eigen gevoelens en behoeften in relaties.
1 Ik ben me bewust van mijn eigen gevoelens en behoeften in relaties.(Vereist)
2 Ik luister actief en empathisch naar anderen.
2 Ik luister actief en empathisch naar anderen.(Vereist)
3 Ik probeer me in te leven in de gevoelens van anderen.
3 Ik probeer me in te leven in de gevoelens van anderen.(Vereist)
4 Ik blijf kalm en beheerst in conflictueuze situaties.
4 Ik blijf kalm en beheerst in conflictueuze situaties.(Vereist)
5 Ik kan duidelijk mijn grenzen aangeven in relaties.
5 Ik kan duidelijk mijn grenzen aangeven in relaties.(Vereist)
6 Ik ben eerlijk en transparant in mijn relaties.
6 Ik ben eerlijk en transparant in mijn relaties.(Vereist)
7 Ik bied ondersteuning aan anderen wanneer ze dit nodig hebben.
7 Ik bied ondersteuning aan anderen wanneer ze dit nodig hebben.(Vereist)