003 Brainspotting: Doorbreken van patronen als praten niet helpt

003 Brainspotting_ Doorbreken van patronen als praten niet helpt

Wanneer praten niet meer helpt. Het doorbreken van problemen via Brainspotting Ken je dat, dat je steeds weer tegen bepaalde patronen aanloopt? Je neemt je voor om dingen anders te doen, maar zodra de kans er is lukt het niet.

Of je komt in bepaalde situaties steeds hetzelfde gevoel tegen. Je weet dat dit gevoel er niet hoeft zijn, je weet zelfs dat het gevoel ‘oud’ is, maar je reageert toch zo. Je baalt ervan, je neemt je voor het anders te doen, maar je komt er steeds weer in terecht.

In deze nieuwe podcast van Relatie 2.0 staan we stil bij de vraag hoe je deze patronen toch kunt doorbreken. Vaak is praten daarvoor niet voldoende. In deze podcast maak je kennis met een relatief nieuwe vorm van therapie, namelijk Brainspotting. https://brain-spotting.nl

Brainspotting biedt een nieuwe dimensie aan relatietherapie door individuen te helpen hun onderliggende trauma’s en pijnlijke ervaringen te verwerken. Dit kan niet alleen hun persoonlijke welzijn verbeteren, maar ook de manier waarop zij binnen hun relatie functioneren. Door het verwerken van deze diepgewortelde kwesties, kunnen partners een sterker, gezonder en meer verbonden relatie opbouwen.

Verwante artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *