012 Zwangerschap, bevalling en een tegenvallende roze wolk… In gesprek met Jonneke van der Harst

012 In gesprek met Jonneke van der Harst

De podcast aflevering met Jonneke als gast richt zich op de unieke benadering van Jonneke in het begeleiden van stellen, met name rondom zwangerschap en bevalling. Jonneke, die recent bij de praktijk is gekomen, deelt haar persoonlijke drijfveren en visie op hulpverlening, waarbij ze benadrukt dat ze zich wil onderscheiden van andere hulpverleners door haar unieke aanpak en uiterlijk (zoals een neuspiercing). Ze spreekt over de waarde van het gebruik van persoonlijke ervaring en intuïtie in haar werk, in plaats van strikt vast te houden aan traditionele methoden.

Het gesprek gaat diep in de thema’s van zwangerschap, bevalling, en de uitdagingen van het ouderschap. Jonneke benadrukt het belang van voorbereiding, het omarmen van de bevallingservaring, en het erkennen van de emotionele en fysieke uitdagingen die nieuwe ouders kunnen ervaren. Ze deelt persoonlijke verhalen en inzichten over hoe de voorbereiding op en de houding ten opzichte van bevalling een significante impact kan hebben op de ervaring zelf.

De grote wens van Jonneke is een ruimte creëren waarin angsten en zorgen rondom zwangerschap en bevalling bespreekbaar zijn, waarbij zowel de moeder als de partner betrokken worden. Ze benadrukt het belang van steun, begrip, en het accepteren van moeilijke gevoelens. 

Haar doel is om stellen te empoweren, hen te helpen hun eigen kracht en vertrouwen te vinden in het proces van zwanger zijn, bevallen, en het aangaan van de uitdagingen van het ouderschap.

Verwante artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *